¨

Job og praktik

På TV2 ØST søger vi løbende nye medarbejdere. Det drejer sig om journalister, fotografer, teknikere, supportere og andet.

Ledige job
Vi søger pt en designstærk frontend-udvikler. Se opslaget her...

 

Uopfordret ansøgning
Har du sans for medier, er du et gudsbenådet TV-talent og betragter du TV2 ØST som stedet for dig, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@tv2east.dk - medsend gerne eksempler på din kunnen.

Har du ingen relevant uddannelse eller erfaring med TV-mediet, kan du desværre ikke komme i betragtning, med mindre du ønsker at blive praktikant eller elev.

 

Praktikant eller elev på TV2 ØST
Praktikant som led i journalistuddannelsen
For at komme i betragtning skal du optages på journalistuddannelsen ved universitetet i Roskilde eller Odense eller på Danmarks Journalisthøjskole i Århus. Du kan få yderligere information om uddannelse og praktikplads på uddannelsesstederne.

 

FTP-elev
Som FTP-elev hos TV2 ØST er du i lære som fotograf og redigeringstekniker. For at komme i betragtning skal du have gennemgået grundforløbet på en teknisk skole.
Send din ansøgning til Kasper Thor.

 

Erhvervspraktik på TV2 ØST

Er du skoleelev i 8., 9. eller 10. klasse og interesseret i TV, så har du mulighed for at komme en uge i erhvervspraktik på TV2 ØST.

To gange om året inviterer vi en gruppe elever indenfor på stationen og giver jer mulighed for at prøve kræfter med selv at lave TV.

I vil selv skulle filme, interviewe og redigere et tv-indslag. Og det er planen, at indslagene bliver vist på vores hjemmeside og eventuelt for seerne på vores egen kanal.

For at blive en del af praktikgruppen skal du skrive til rist@tv2east.dk, hvor du fortæller, hvorfor du gerne vil i erhvervspraktik hos os.

Praktikugerne løber af stablen i uge 9 og i uge 44. 

Ansøgningsfristen for forårsforløbet er inden udgangen af uge 1, for efterårspraktikken inden udgangen af uge 36. 

Har I nogle spørgsmål er I velkomne til at sende en email til journalist, Rikke Stokholm på rist@tv2east.dk. Ellers læs mere på vores side www.tv2east.dk/tema/praktik-tv. Her kan du se nogle af de indslag, som vores tidligere praktikanter har lavet. 

----

Ansøgninger kan også sendes til:
TV2 ØST
Kildemarksvej 7
4760 Vordingborg

 

Se også vores virksomhedsprofil på Linkedin