¨

Serie TV ØST Reportagen

28:45

Dette afsnit

TV ØST Reportagen: Mayday Mayday Mayday

27/05/2018

Søndag den 9. september 2007 står stadig som dagen, hvor en flykatastrofe aldrig har været tættere på. Det lignede en helt normal flyvetur fra København til Aalborg, men da hjulene skulle sættes ned få minutter inden landing i Aalborg Lufthavn, ringede alarmklokkerne i cockpittet. I over en time hang SAS-flyet i luften, mens uvisheden hos besætningen, passagerne og pårørende nede på jorden bare voksede og voksede. Det hele endte med billeder fra en dramatisk landing, der gik verden rundt.

Produceret af TV 2 Nord. TV ØST Reportagen er personlige fortællinger lidt ud over det sædvanlige. Med mennesket i centrum fortæller vi historien bag alt fra den kolde krigs historie til poliolægernes vej til en ærespris og hvordan det er at leve med en helt særlig sygdom som seksårig.

Personlige fortællinger lidt ud over det sædvanlige. Med mennesket i centrum fortæller vi historien bag alt fra den kolde krigs historie til poliolægernes vej til en ærespris og hvordan det er at leve med en helt særlig sygdom som seksårig.

TV ØST Reportagen sendes hver søndag kl. 19.50 på TV ØST.

Afsnit

Alle serier A - Å