¨

Serie TV ØST Reportagen

29:02

Dette afsnit

TV ØST Reportagen - De døde

02/06/2019

Hvad sker der egentligt, når man dør? Det forsøger tre nordjyske mænd at svare på i denne dokumentar. Jakob døde i en arbejdsulykke, Johnny blev kørt ihjel af toget og Jørn tog sit eget liv. Nu fortæller de åbent og ærligt om, hvad de oplevede, mens de var døde. De fortæller om smerten, lyset for enden af tunnelen og om afdøde slægtninge, der talte til dem.

Hvad sker der egentligt, når man dør? Det forsøger tre nordjyske mænd at svare på i denne dokumentar. Jakob døde i en arbejdsulykke, Johnny blev kørt ihjel af toget og Jørn tog sit eget liv. Nu fortæller de åbent og ærligt om, hvad de oplevede, mens de var døde. De fortæller om smerten, lyset for enden af tunnelen og om afdøde slægtninge, der talte til dem. Læs også den medfølgende webdok på www.tv2nord.dk om emnet, hvor også en præst og en overlæge deler deres tanker om, hvad der er ”på den anden side”

Personlige fortællinger lidt ud over det sædvanlige. Med mennesket i centrum fortæller vi historien bag alt fra den kolde krigs historie til poliolægernes vej til en ærespris og hvordan det er at leve med en helt særlig sygdom som seksårig.

TV ØST Reportagen sendes hver søndag kl. 19.50 på TV ØST.

Afsnit

Alle serier A - Å