TV2 ØST Løbet Nærmest perfekt løbevejr trods iskold nat

Knap 2000 har meldt sig til TV2 ØST Løbet i Ringsted i morgen. Trods en kold nat lover TV2 Vejret masser af sol og 11 grader. Nær perfekt løbevejr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

TV2 Vejrets prognose viser en nat med temperaturer omkring frysepunktet. Ikke mindst i Ringsted bliver det koldt, men solen kommer frem fra morgenstunden søndag, og skaber det perfekte løbevejr med masser af sol og ingen vind.

Det glæder man sig over hos DGI, som arrangerer TV2 ØST Løbet sammen med Ringsted Motionsklub og TV2 ØST.

- Det er tæt på perfekt løbevejr. Ingen regn, kun lidt vind og heller ikke for varmt. Og så bliver det jo ekstra smukt, når solen skinner. Det bliver en fest, siger Lasse Russotti, der er afdelingsleder hos DGI.

I lang tid har det ellers set ud til, at søndag ville blive både våd og kold, og de næsten 2000 tilmeldte til TV2 ØST Løbet i år, er da også lidt færre end sidste år. Men der skal nok komme flere tilmeldinger i sidste øjeblik, når folk ser, at det alligevel bliver smukt løbevejr, mener Mads Gudiksen, der er vært på TV2 ØST og sender direkte fra løbet søndag formiddag.

Du kan nå det endnu:

- Der er mange, der venter til sidste øjeblik med at melde sig til. Så mon ikke de får fundet løbeskoene frem, når de ser, hvor smukt vejret bliver i morgen? Eller måske vælger at melde sig til bare at gå ruterne?

Det er muligt at melde sig til løbet helt frem til starten går. Halvmaraton løberne kommer afsted som de første kl. 10, og så er der ellers starter hvert 20'ende minut med distancer på 10,5 km, 5 km og 2 km., både for løbere og for dem der bare vil gå turen.

Undervejs går ruterne gennem både musikskolen, falckstationen og Ringsted Outlet og i start/mål området i Lystanlægget, er der både rollespil og laserskydning, så det er et løb fuld af oplevelser, der altså kan nydes i smukt solskinsvejr i morgen.