¨

Trods skyet start - det er om at nyde fredagsvejret

Sommer i Nysted. Foto: Lis Hoffmann

Vi får relativt pænt vejr fredag, og det kommer til at stå i skarp kontrast til weekendvejret.

I samarbejde med tv2.dk

Flere steder er man vågnet op til gråvejr, og især i den østlige del af landet har der også flere steder været byger, som har gjort turen til arbejde våd.

Men heldigvis breder en opklaring sig fra vest ind over Danmark i dagens løb - og det er en opklaring, som vi alle vil få glæde af.

Der vil dog fortsat være skyer på himlen. Til gengæld vil det holde tørt, og vinden vil efterhånden løje af, så det vil føles behageligt, når solen kommer frem.

De højeste temperaturer når op på omkring 20 grader, men det bliver lidt køligere i den vestlige del af landet, hvor vinden kommer fra Nordsøen.

Der bliver plads til solen fredag eftermiddag, men den vil ikke skinne fra en skyfri himmel. Foto: TV 2 VEJRET

Nyd vejret inden våd weekend

Derfor er det oplagt, at fredag eftermiddag nydes udenfor, hvis det er muligt. Allerede natten til lørdag breder et regnvejr sig ind over landet fra vest, og lørdag formiddag vil regnen nå de østlige egne.

Måske kan man være heldig at få opklaring i den vestlige del af landet i eftermiddagens løb, men også det er en stakket frist.

Søndag ser meget våd ud - især mod øst - her kan der falde op til 40 millimeter regn, hvor der kommer mest. Derfor kan det heller ikke udelukkes, at der kan komme kraftig regn eller skybrud i weekenden, ligesom vi så det torsdag. Her blev Store Jyndevad i det sydlige Jylland ramt af skybrud, hvor der faldt 17,4 millimeter regn på en halv time.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App