Torsdag og fredag bliver grå og regnfulde

I forbindelse med et lavtryk kan der også komme kraftige vindstød i løbet af fredagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvis man ønsker sig vintervejr, så er vejrudsigterne for de næste mange dage nedslående. Det bliver fortsat mildt, og selvom der kortvarigt kan komme slud, så er der ingen tegn på rigtigt vintervejr.

I de østlige egne ventes generelt mellem 15 og 25 millimeter regn, mens der i Jylland vil falde omkring ti millimeter.

Artiklen fortsætter under billedet.

Nedbør torsdag opg fredag.
Nedbør torsdag opg fredag. Foto: GRAFIK / TV 2 VEJRET

Torsdag vil fronter fra sydvest trænge ind over Danmark, og allerede om formiddagen vil det begynde at regne i Syd- og Vestjylland og på Fyn.

Artiklen fortsætter under billedet.

Prognose torsdag middag.
Prognose torsdag middag. Foto: GRAFIK / TV 2 VEJRET

Det er mild luft, der ankommer fra sydvest, så næsten al nedbør vil være regn. Der, hvor regnintensiteten er størst, nedkøler det luften så meget, at der kortvarigt kan komme slud, men nedbøren vil ret hurtigt igen gå over i regn.

Fredag med fem til otte grader og regn i lange perioder

Fredag vil det lavtryk, der torsdag sender fronter ind over Danmark, passere landet. I den forbindelse vil der igen komme regn i længere perioder.

Artiklen fortsætter under billedet.

Torsdag eftermiddag med regn i hele landet. Det lille område med hvidt indikerer, at der en overgang kan komme slud i nedbøren.
Torsdag eftermiddag med regn i hele landet. Det lille område med hvidt indikerer, at der en overgang kan komme slud i nedbøren. Foto: GRAFIK / TV 2 VEJRET

Sent på fredagen klarer det op i de vestlige egne, mens det endnu regner i de østlige egne. I forbindelse med at lavtrykket trækker mod øst, kan der komme kraftige vindstød syd og vest for lavtrykket. Temperaturerne vil fredag placere sig mellem fem og otte grader.

Frost natten til lørdag vil kunne give frysende våde vejbaner. På trods af nattefrost skal man ikke tro, at vinteren er på vej. Weekenden bliver mild og ret blæsende.

Torsdag eftermiddag med regn i hele landet. Det lille område med hvidt indikerer, at der en overgang kan komme slud i nedbøren.