¨

Torsdag bliver årets sidste sommerdag

Torsdag bliver den sidste sommerdag i denne omgang, så måske er det sidste chance for at hoppe i havet uden at blive for kold. Foto: Bue Bukh - TV ØST

Der er god grund til at nyde varmen torsdag – fra fredag bliver det markant koldere.

I samarbejde med tv2.dk

Onsdag blev årets 70. sommerdag, og torsdag får vi endnu en af slagsen. Men de høje sommertemperaturer kan snart være en saga blot, når koldere luft fra fredag blæser ind over Danmark fra vest og nordvest. 

Derfor er der ekstra god grund til at få luftet sommerkjolen og de korte shorts én sidste gang, inden det koldere vejr slår igennem.

Varm sommerluft strømmer nemlig fortsat op over Danmark fra sydvest, og det sender allerede i formiddagstimerne temperaturerne over 20 grader mange steder. Ved middagstid kan temperaturen passere de sommerdagsgivende 25 grader, inden termometret i eftermiddagstimerne kan stige til 26 eller endog 27 graders varme over dele af Sjælland.

Højeste temperaturer torsdag - det bliver den sidste sommerdag i denne omgang. Foto: TV 2 VEJRET Foto: TV2 VEJRET

Det bliver især over den sydøstlige del af landet, at man kommer til at nyde godt af varmen. Her kommer solen til at skinne fra en næsten skyfri himmel, mens der i Jylland hurtigt kommer skyer fra vest. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App