Sommervejr på vej: Så varmt bliver det i de kommende dage

Sommervarme strømmer frem mod Danmark og kan inden weekenden have givet os årets første sommerdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Varm sommerluft fra Sydeuropa strømmer frem mod Danmark og vil i de kommende dage give sommerlige temperaturer - og meget tyder på, at vi inden weekenden skal have årets første sommerdag.

Med udsigt til temperaturer mellem 20 og 25 grader både onsdag, torsdag og fredag - så er der stor chance for, at vi et enkelt sted eller to kan nå over de 25 grader, som skal til, før man meteorologisk set kalder det en sommerdag.

Allerede i dag er der chance for 25 grader i Sønderjylland, mens sommervarmen ventes at kulminere torsdag, hvor varm luft fra syd og sydøst vil blæse op over os.

Men ret hurtigt vil en front med regn- og tordenbyger bevæge sig ind over landet fra vest, så sommervarmen i størst udstrækning vil ramme de østlige egne, hvor man især på Sjælland kan se frem til en sommerlig torsdag.

Sommerligt varmt i Vestsjælland

Fredag kan kun enkelte byger sætte en lille kæp i hjulet for det sommerlige vejr, som igen kan sende temperaturen op omkring 25 grader, hvor det bliver varmest.

Denne gang er det Bornholm, der kan løbe med sommervarmen - men med vinden i sydøst, så forventes det også at blive sommerligt varmt i Vestjylland og på Vestsjælland. 

Meget tyder på, at vi får tre varme dage i træk, hvor sommervarmen vil kunne mærkes i dele af landet, hvor man kan se frem til at blive de første, der i år når over 25 grader - og dermed har årets første sommerdag.