¨

Solskin og op til 24 grader: Her får man en sommerlig torsdag

Faktisk kan store dele af landet se frem til en tørvejrsdag med temperaturer op mellem 20 og 24 grader, og især først på dagen vil solen skinne, selvom det bliver igennem et sløret skydække. Arkivfoto. Foto: Johnny Boje Jensen‎, Næstved

Især først på dagen vil solen skinne, og torsdagen tegner mere sommerlig end først forventet.

I samarbejde med tv2.dk

Der bliver igen torsdag mulighed for at nyde frokosten på terrassen eller tage familien med til stranden i solskinsvejr.

Dagen bliver nemlig langt bedre, end der først har været lagt op til, eftersom de regn- og tordenbyger, som skulle gøre dagen til en mindre sommerlig oplevelse end onsdag, lader vente på sig.

Nogle steder mere sommerligt end i går

Faktisk kan store dele af landet se frem til en tørvejrsdag med temperaturer op mellem 20 og 24 grader, og især først på dagen vil solen skinne, selvom det bliver igennem et sløret skydække.

Det gælder særligt i den nordlige og østlige del af landet, hvor regn- og tordenbygerne først kommer frem i aften, og specielt i det nordjyske vil man med stor sandsynlighed opleve en dag, som er varmere og mere sommerlig end onsdag. 

Læs også På trods af våd sommer: Her er der høj risiko for tørke

Prognosen øverst i artiklen viser, hvordan TV 2 VEJRETs prognosemodel forventer, at temperaturerne vil arte sig over Danmark, og flere steder kommer man tæt på de 'magiske' 25 grader, der er grænsen for, hvornår vi kan kalde dagen for en 'rigtig' sommerdag.

Onsdag nåede temperaturen på sit højeste op på 24,6 grader i Hvide Sande.

Regn- og tordenbygerne kommer sidst på dagen

Herunder kan du se prognosen for skyer og nedbør, der lader regn- og tordenbygerne husere lige sydvest for Danmark, inden de bevæger sig ind over landet ud på eftermiddagen og i aften.

Dog vil der klokken 18.00 stadig være tørt og lunt vejr mange steder i landet, hvorfor man flere steder sagtens kan planlægge endnu en grillaften.

I løbet af aftenen skal tordenbygerne dog igennem hele landet, og de kan lokalt være kraftige. 

I samarbejde med tv2.dk
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App