¨

Sol og tørvejr mange steder - senere kommer regnen

Lørdag morgen og formiddag byder på tørvejr og nogen sol i de østlige egne. Foto: Hisham Ammar / Privatfoto

De østlige egne får det pæneste vejr i dag, men i aften kommer der kraftige regnbyger.

I samarbejde med tv2.dk

Efterårsferien har foreløbigt budt på over 60 millimeter regn, og det har sat visse forhindringer på udendørsaktiviteter. Det ser noget bedre ud både i dag og i morgen.

Lørdag morgen og formiddag byder på tørvejr og nogen sol i de østlige egne, mens der er flere skyer i den vestlige del af landet, hvor der til tider også kommer regnbyger. Du kan her se, hvor det regner netop nu.

Prognose klokken 10. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

I eftermiddag når temperaturerne op omkring 13 grader, og vinden bliver let til frisk fra syd. Der kommer efterhånden flere skyer til de østlige egne, men det vil fortsat være tørvejr det meste af tiden. Man kan derfor nyde de flotte efterårsfarver i naturen, men det er en god ide at tage en paraply med. I Jylland vil der fortsat komme byger mange steder, og lokalt kan der være torden.

Prognose klokken 16 Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

I aften vil der komme byger mange steder i landet. Bygerne kan være meget intense, og måske vil der stedvis komme torden. De kraftigste byger kan lokalt give cirka 10 millimeter regn.

Prognose klokken 20. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Det har været et meget regnfuldt år, og vi mangler nu kun 10 millimeter for at nå op på de 712 millimeter, der normalt falder på et helt år.

Prognose af samlet mængde regn frem til søndag morgen klokken 8. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App