Søndag bliver ramt af silende regnvejr

For anden dag i træk vil et større regnvejr brede sig ind over Danmark.

Søndag bliver endnu en dag, hvor man med fordel gør klogt i at væbne sig med regntøj og paraply, hvis man skal ud i vejret i dagens løb.

Et udbredt regnvejr bevæger sig ind over Danmark fra vest, og det ender med at give regn til alle.

Søndag ved middagstid regner det over den vestlige halvdel af Danmark, mens vinden tager til.
Søndag ved middagstid regner det over den vestlige halvdel af Danmark, mens vinden tager til. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

I første omgang er søndag dog startet med ganske hæderligt vejr over den østlige del af landet, hvor man også kan nå at se lidt til morgensolen.

Der kommer dog skyer fra vest, så allerede i formiddagstimerne er det småt med solskins-chancerne.

Søndag eftermiddag klokken 15 regner det i store dele af Danmark, men det er fortsat mest tørt på Bornholm
Søndag eftermiddag klokken 15 regner det i store dele af Danmark, men det er fortsat mest tørt på Bornholm Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Længere vestpå i landet er det overskyet fra dagens start, og her vil det begynde at regne i løbet af få timer. Regnen breder sig langsomt - men sikkert - mod øst, så der fra ud på eftermiddagen kan forventes silende regn i størstedelen af Danmark.

 den østlige del af landet kan man forvente i omegnen af fem millimeter regn, mens man i den vestlige del af Danmark nærmere kan se frem til op nær ti millimeter, hvor der falder mest.

Søndag aften klokken 18 vil det fortsat regne i størstedelen af Danmark med frisk til hård sydvestlig vind.
Søndag aften klokken 18 vil det fortsat regne i størstedelen af Danmark med frisk til hård sydvestlig vind. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Temperaturerne vil dagen igennem befinde sig på et niveau mellem fire-fem og syv-otte grader, mens vinden tager til og ender med at være frisk til hård fra sydvest.

Efter en våd weekend venter der en lun start på påskeugen med temperaturer, der kan stige til 15-17 grader på tirsdag.