Skyet fredag - her falder regnen

Vejret kommer ikke til at arte sig ens over hele Danmark.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag morgen er der gråvejr i hele landet, og flere steder bliver turen til arbejde også en halvvåd fornøjelse, med lidt regn af og til.

Dog ikke på samme niveau som tilfældet var det torsdag morgen, hvor det regnede ganske kraftigt over den østlige del af landet.

Som formiddagen skrider frem, kan der komme længere perioder med fuldstændigt opholdsvejr, men man kan alligevel opleve, at der af og til kan være finregn i luften.

Udbredt regn til bornholmerne

Desværre bliver det ikke i hele landet, at fredagen vil forløbe overvejende tør. Længst mod øst, på Bornholm, vil en frontzone bevæge sig på langs af sig selv, og efterhånden give relativt udbredt regn til klippeøen i Østersøen.

Samtidigt ser det ud til, at frontzonen intensiverer, så regnen bliver mere intens i løbet af dagen. 

Store temperaturforskelle

Det er ikke kun i forhold til mængden af regn, at vejret varierer over landet i dag.

Fredag morgen ligger temperaturerne i den vestlige del af Jylland på mellem syv og otte graders varme, mens man på Bornholm blot har én til to graders varme.

Samme temperaturfordeling vil være at finde dagen igennem, omend temperaturen stiger en smule. I eftermiddagstimerne kan temperaturen nå ti grader i det vestlige Jylland, mens bornholmerne ikke skal regne med at se nålen på termometret passere tre graders varme.

Det ustadige vejr fortsætter weekenden over med perioder med regn.