¨

Nyd tørvejret - i weekenden bliver det igen regnfuldt

Både lørdag og søndag ser regnfulde ud, og der ventes generelt at falde mellem 10 og 20 millimeter. Foto: Michael Bernstorff / Privatfoto

Der er faldet 31 millimeter mere regn end på et normalt efterår - og november begynder regnfuldt

I samarbejde med tv2.dk

På trods af det flotte vejr tirsdag og onsdag, hvor solen har domineret, er der for tiden usædvanligt vådt i Danmark. Normalt falder der 228 millimeter regn i de tre efterårsmåneder, men oktober og november har i år leveret 259 millimeter regn i gennemsnit over landet.

Prognose i eftermiddag klokken 14. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Det kan smådryppe lidt i dag i Vestjylland, men ellers er det en pæn onsdag med meget sol i de sydlige og østlige egne. I morgen vil der komme flere skyer, men det holder stort set tørt. Begge dage er gode til at nyde de mange flotte efterårsfarver, løvet har i øjeblikket.

Prognose torsdag eftermiddag klokken 14. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Fredag 1. november bliver en anelse koldere og mere blæsende end de sidste dage i oktober, men det holder endnu tørt det meste af dagen. Fredag aften og natten til lørdag kommer der regn fra sydvest, og en ny længerevarende våd periode begynder.

Både lørdag og søndag ser regnfulde ud, og der ventes generelt at falde mellem 10 og 20 millimeter. I Jylland vil man stedvis få over 20 millimeter.

Prognose af regn fra fredag den 1. november til søndag den 3.november. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Det regnfulde vejr fortsætter efter weekenden, så umiddelbart følger november i oktober og septembers våde fodspor.

Femdøgnsskema fra 31. oktober til 4. november. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App