- Min verden gik i stå, siger 'Mulle' om skade

Kristina 'Mulle' Kristiansen har siddet ude i en måned, men nu lysner det for den tidligere landsholdsplaymaker.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det huer på ingen måde 'Mulle' at se til fra tilskuerrækkerne.

Ikke desto mindre har det været den 29-årige playmakers lod, siden hun 20. september kom til skade i en kamp mod TTH Holstebro.

Første scanning viste en forstuvning, men siden tog sagen en ubehagelig drejning. En knogle i tommelfingeren viste sig at være brækket.

quote Det er forfærdeligt at sidde bag bænken og se pigerne spille

Kristina 'Mulle' Kristiansen, Nykøbing Falster Håndboldklub

- Da jeg bliver kaldt ind igen, vidste jeg, der var noget galt, fortæller ligaprofilen fra Nykøbing Falster Håndboldklub i et interview med TV 2 SPORT.

- Min verden gik i stå, og jeg syntes, det var forfærdeligt, men det er bare en tommelfinger. Der kunne være sket langt værre ting, så jeg havde blandede følelser.

Selvom beskeden i første omgang påvirkede Kristina Kristiansen følelsmæssigt, var hun overrasket over sin egen reaktion. Eller mangel på samme.

- Jeg troede, jeg ville begynde at græde og være mere nedtrykt over det, men jeg synes, jeg har klaret det fint og set det fra den positive side, siger playmakeren, der uddyber:

- Sæsonen er først lige startet, og jeg kan nå at spille kampene i Final4 (pokalturneringen i slutningen af decemer, red.). Jeg kan stadig bevæge mig, løbe og styrketræne.

Tror ikke på EM

Indtil videre er det blevet til mere end en måned på sidelinjen for Kristina 'Mulle' Kristiansen, og det har bestemt ikke været nemt. 

- 'Mulle' har aldrig, 7-9-13, haft en skade før, og jeg håber heller ikke, at hun får det igen. Så det er meget mærkeligt for hende at sidde ude, udtalte Kristina Kristiansen træner i Nykøbing Falster, Jakob Larsen, for nylig. 

Den udlægning er på ingen måde fremmed for Kristiansen selv. 

- Det er forfærdeligt at sidde bag bænken og se pigerne spille. Jeg sveder helt vildt og er helt oppe at køre. Jeg er jo stadig en del af holdet, men det er virkelig forfærdeligt at sidde der, og jeg ønsker det ikke for nogen. Det er bare ikke sjovt ikke at kunne hjælpe eller gøre noget.

Kristina 'Mulle' Kristiansen og hendes holdkammerat.
Kristina 'Mulle' Kristiansen og hendes holdkammerat.
Foto: Søren Knudsen

Onsdag den 31. oktober smider hun gipsen, og siden følger endnu en scanning. Først derefter ved 'Mulle', hvornår hun kan være tilbage på håndboldbanen.

- Jeg vil ikke gå i gang for tidligt. Tommelfingeren skal være 100 procent klar. Jeg får gipsen af den dag, hvor vi møder København, og der gad jeg da godt at være med, men jeg bliver nødt til at lytte til min krop, forklarer NFH-profilen, der desuden fortæller, at hun ikke gør sig forhåbninger om at være med, når det danske landshold i slutningen af november rejser til Frankrig for at spille EM.

- Hvis jeg er 100 procent klar og Klavs spørger, om jeg vil med, siger jeg selvfølgelig ja. Men jeg har ikke været inde i billedet hele sæsonen, så jeg tror ikke, det er mig, han spørger. Der er så mange andre dygtige playmakere.

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere