¨

Mark O. Madsen rejser til Las Vegas - Mike Tysons ranch venter

(Arkivfoto). Mark O. Madsen er dybt fokuseret før lørdagens kamp i KB Hallen. Foto: Bue Bukh - TV ØST

I lørdags debuterede Mark O. Madsen med en lynsejr i UFC, og nu skal han til et møde om fremtiden med verdens største forbund inden for MMA.

I samarbejde med tv2.dk

Det er gået stærkt for Mark O. Madsen.

I lørdags afholdt UFC, Ultimate Fighting Championship, deres første stævne nogensinde i Danmark. Mark O. Madsen var i sin debut co-main event - altså næstøverste navn på plakaten, og han har næsten ikke fået startet træningen op igen, før UFC har ringet.

Budskabet var klart. Kom til Las Veags.

Jeg ved ikke om Mike Tyson selv dukker op, men det håber jeg

Mark O. Madsen

- Jeg flyver i morgen (torsdag, red.). Jeg er spændt på, hvad det ender med. Men jeg skal til møde med UFC sammen med min manager.

Tror du, at du får en ny kamp i år?

- Jeg er klar. Så meget kan jeg sige. I lørdags var jeg i den bedste form, som jeg har været i min tid i MMA. Og jeg må bare sige, at der har været en helt utrolig opmærksomhed efter kampen i lørdags. Det var den hurtigste TKO-sejr i år af en debutant i UFC. Og er der noget amerikanerne går op i, så er det statistik, griner Mark O. Madsen.

Skal besøge Mike Tysons ranch

Mark O. Madsen vandt over sin modstander, Danilo Belluardo, på 72 sekunder.

Det bliver et længere visit end 72 sekunder i Las Vegas, men Mark O. Madsen kommer hjem allerede igen på onsdag.

Dermed bliver der ikke en træningslejr i USA i denne omgang. Men der bliver i stedet tid til en helt anden oplevelse. Den tidligere bryder skal til et sponsorarrangement på Mike Tysons ranch.

- Jeg ved ikke om Mike Tyson selv dukker op, men det håber jeg. Det vil være en kæmpe oplevelse at møde ham. Jeg stod jo op om natten med min far og så hans kampe i sin tid.

Nogle af de største navne i UFC kommer også på Mike Tysons ranch. Blandt andet Kamara Usman, der er verdensmester i vægtklassen over Mark O. Madsen.

- Usman har også en baggrund som bryder. Det kunne være fantastisk at træne med ham - især fordi Kamara Usman til december er hovednavn på det enorme stævne UFC 245, hvor han skal møde Colby Covington.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mark O. Madsen. Foto: Bue Bukh - TV ØST

Kunne du få en kamp til det stævne?

- Det tror jeg ikke. Det er nok for stort endnu. Men jeg troede heller ikke, at jeg var med her i Royal Arena, og kort efter var jeg co-main event. Men ro på. Jeg skal træne, sov og spise. Og gøre det samme igen næste dag. Så må kampene komme, som de kommer, konstaterer Mark O. Madsen.

Mark O. Madsen har som minimum kontrakt på tre kampe mere i UFC.

I samarbejde med tv2.dk
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App