¨

Mark O. Madsen har fået 'skævt smil som Stallone' efter operation

Mark O. Madsen lagde efter operationen dette billede op på Instagram, hvor han blandt andet takkede for den store opbakning. Foto: Privat/Mark O. Madsen

Mark O. Madsen vågnede i dag op efter en vellykket operation. På Instagram viser han nu sit skæve Sylvester Stallone-lignende smil frem.

I samarbejde med tv2.dk

Der skal mere til at slå 'The Olympian' ud end en brækket kæbe og to operationer.

Så snart det er forsvarligt i forhold til kæben og coronakrisen, så vil jeg gerne i kamp igen

Mark O. Madsen

Efter første operation gik der infektion i de skinner, der blev sat ind. Det krævede en ny operation, som heldigvis var vellykket.

Og på grund af bedøvelsen, er han nu 'den heldige ejer af et flot skævt smil, nøjagtig som selveste Sylvester Stallone', skriver Mark O. Madsen på Instagram.

Vandt på trods af brækket kæbe

Mark O. Madsen brækkede kæben to steder i anden omgang af kampen mod amerikanske Austin Hubbard ved et UFC-stævne i Las Vegas.

Men det var ikke nok til at slå danskeren ud, som på trods af en brækket kæbe imponerende formåede at vinde kampen.

Bedømt ud fra Instagram-opslaget holder Mark O. Madsen tydeligvis humøret oppe på trods af den uheldige infektion og de længere udsiger til et comeback. Efter nyheden om operationen, sagde han til TV 2 SPORT, at kæben ikke blev den største forhindring.

- Så snart det er forsvarligt i forhold til kæben og coronakrisen, så vil jeg gerne i kamp igen. Fysisk er det om to til tre måneder. Jeg tror faktisk ikke, at kæben bliver den største forhindring, men det bliver nok mere coronakrisen, vurderede Mark O. Madsen.

Lige nu har han god tid til at komme sig, mens han og resten af sportsverdenen venter på svar.

I samarbejde med tv2.dk
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App