¨

'Kongevejr' i dag: Så varmt og solrigt bliver det hos dig

Årsagen til det smukke vejr skal findes i et lille højtryk, som belejligt ligger i Danmarks nærhed. Det giver ikke blot solrigt vejr, men også svage vinde. Arkivfoto. Foto: Tom Trædmark Jensen‎

Solrigt vejr, næsten ingen vind og temperaturer op til cirka 22 grader vil gøre onsdagen til den flotteste sommerdag, vi har set længe.

I samarbejde med tv2.dk

Det er en kølig onsdag morgen. Temperaturen har været helt nede på 5,8 grader i Billund i Midtjylland.

Men det er også en smuk og solbeskinnet morgen, hvor der kun lokalt er lidt tåge, der ligger som 'scenerøg' over landskabet nogle steder i landet.

Tågen skal nok forsvinde allerede i løbet af morgenen, og så får vi en fantastisk flot og rolig augustdag, hvor temperaturen når op mellem 20 og 22 grader de allerfleste steder.

 prognoseanimationen øverst i artiklen her kan du se, hvordan temperaturerne ventes at udvikle sig i løbet af dagen netop dér hvor du bor. 

Der dannes cumulusskyer 

Årsagen til det smukke vejr skal findes i et lille højtryk, som belejligt ligger i Danmarks nærhed. Det giver ikke blot solrigt vejr, men også svage vinde.

I dagens løb kan der især mod syd og vest i landet dannes nogle cumulusskyer - de små 'vattotter', der blot vil pynte på den blå sensommerhimmel. 

Forventede temperaturer den 23. august 2017 klokken 16.30. Foto: TV 2 Vejret

Mod nord og øst er det ikke utænkeligt, at store dele af dagen bliver helt skyfri.

Dagen i dag bliver ugens absolut flotteste dag og sandsynligvis den mest solrige i over én måned. 

Læs også 50-100 storke set på Orø: - Det er helt fantastisk

I samarbejde med tv2.dk
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App