¨

Koldt forårsvejr fortsætter tirsdag: Her kan vi igen få hagl, slud og sne

Lajla Brygger har taget begge billeder i Nykøbing Falster på præcis samme dato men med fire års mellemrum. Arkivfoto den 23. marts. Foto: Lajla Brygger

Det kolde forårsvejr fortsætter - og efter en nat med frost er der tirsdag påny mulighed for kraftige byger med både hagl, slud og sne.

I samarbejde med tv2.dk

Hue og handsker skal fortsat ligge øverst i kommodeskuffen og man kan sagtens risikere at rende ind i en vinterlig byge i løbet af tirsdagen. 

Efter dagens koldfront med regn er det klaret op med blæsende vejr fra nordvest, men det er også meget kold luft for årstiden, der kommer fra den kant. 

Derfor er der også risiko for frostvejr mange steder i nat, og når et område med byger fra både nord og syd 'angriber' landet tirsdag morgen, så kan der være slud og sne i luften. 

På prognoseanimationen ovenfor kan du se, hvor TV 2 VEJRETs prognosemodel forventer skyer og nedbør som henholdsvis regn (blå) og sne og hagl (hvid) i løbet af tirsdagen. 

Det kolde forårsvejr fortsætter resten af april

Det er fra morgenstunden især Sydjylland og Vendsyssel, som kan få byger, men i dagens løb kan bygerne brede sig til større dele af landet. 

Læs også Vinter eller forår: De to billeder er taget på præcis samme dato

Mellem bygerne kan temperaturen nå op mellem 5 og 8 grader, men i bygerne vil man flere steder se temperaturen falde til blot et par graders varme.

Det kolde forårsvejr fortsætter resten af april, men i begyndelsen af maj er der tendens til at det bliver lunere med dagtemperaturer efterhånden op omkring eller måske over 15 grader.

I samarbejde med tv2.dk
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App