¨

Kold morgen afløses af solrig dag

Solen går tidligt ned, efter det er blevet vintertid - mellem klokken halv fem og fem. Foto: Hisham Ammar / Privatfoto

Tirsdag morgen har givet frost og temperaturer ned til -2,9 grader.

I samarbejde med tv2.dk

Efter en meget regnfuld weekend og en mandag med kraftige byger, viser efterårsvejret sig fra sin fineste side tirsdag.

Morgenen er kold, og der er målt ned til -2,9 grader i det centrale Jylland. Der er glatte veje i morgentimerne, men temperaurerne er på vej op.

Observationer af temperatur Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Solen stod op lidt før klokken syv på Bornholm og en halv time senere i Vestjylland. Solen går tidligt ned, efter det er blevet vintertid - mellem klokken halv fem og fem.

Prognose klokken 10. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Formiddagen bliver solrig i hele landet. Den smukke klare luft har oprindelse fra nord, og er ret kold. Det betyder, at der kan dannes skyer over det relativt lune vand.

Prognose klokken 14. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Prognosen for klokken 14 viser, hvordan der dannes skyer i et område, hvor luften har bevæget sig langt over havet. Derfor er der større risiko for skyer nær Storebælt end i de øvrige landsdele. Vinden bliver let til jævn fra nord, og de højeste temperaurer i eftermiddag når op mellem 7 og 9 grader.

Prognose klokken 18. Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Efter solen er gået ned, er der intet til at holde på varmen. Derfor falder temperaturen hurtigt, og allerede midt på aftenen kan der begynde at komme frost.

Tirsdag nat og onsdag morgen vil der være frost i det meste af landet med temperaturer ned til 5 minusgrader. Derfor bliver onsdag morgen også den hidtil koldeste i dette efterår.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App