København tillader udlejet fløj at spille DM-finale for konkurrenten

København Håndbold har givet Rikke Schou Ebbesen lov til at spille DM-finale, selv om hun er udlejet til modstanderen, Nykøbing Falster Håndboldklub.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter Nykøbing Falster Håndboldklubs uafgjorte resultat i Viborg og dermed sikringen af pladsen i DM-finalen modtog Rikke Schou Ebbesen et telefonopkald.

I røret var København Håndbolds direktør, Kim Mikkelsen, der havde en glædelig nyhed til den snart 25-årige venstrefløj.

- Han sagde, at jeg godt må spille finalen mod København Håndbold, siger Rikke Schou Ebbesen til NFH's Facebookprofil.

- Det betyder alverden. Jeg er skide glad for at få lov til at være med i kampen i stedet for at skulle sidde bag bænken. Det er jeg rigtig glad for.

Sjældent, hun står i en DM-finale

Hos København Håndbold var der ikke den store tvivl om, hvorvidt Ebbesen skulle få grønt lys til at spille finalekampene. 

- Hun er på kontrakt hos os. Selv om vi af kontraktmæssige forhold kunne blokere hende, så er det så sjældent, at hun står i en DM-finale, så det vil vi gerne give hende lov til, uddyber Kim Mikkelsen over for TV 2 SPORT.

- Det er rent menneskeligt. Hun skal ikke gå glip af en finale på grund af en klausul i en lejekontrakt.

Rikke Schou Ebbesen har været udlejet til Nykøbing Falster Håndboldklub siden slutningen af december. Hun vender efter planen retur til København Håndbold til sommer.