¨

Danmark delt i to: Sol og tørvejr til de heldige

Kraftig regn over Fårevejle. Arkivfoto. Foto: Conny K. Hansen

Afhængig af hvor i landet man befinder sig i dag, vil den enten stå på sol og tørvejr eller skyer og regn.

I samarbejde med tv2.dk

Vejret kommer absolut ikke til at arte sig ens overalt i landet i dag. 

Bor man i den nordvestlige del af landet, kan man se frem til en tirsdag med mulighed for pænt vejr og perioder med solskin, samt temperaturer der i eftermiddag kan nå 20-22 graders varme.

Jo længere mod sydøst man kommer, jo flere skyer vil der være på himlen, og jo større risiko vil der være for, at de også indeholder regn, der kan gøre cykelturen til eller fra arbejde våd.

'Synderen' er et lavtryk over det centrale Polen, der sender fronter med regn op over Østersøen, og som i dag vil strejfe den sydøstlige del af landet.

Sjælland og øerne kan få store mængder regn

Det kommer til udtryk ved, at vejret slet og ret bedres jo længere væk fra frontsystemet man kommer - og det er mod nordvest. 

Læs også Skypumpe spottet på Lolland: Se brugernes billeder

Det bliver især på Bornholm og over den sydøstlige del af Sjælland samt Lolland-Falster, at der i dag kan komme regn i perioder - men slet ikke på et niveau som vi så det i søndags.

Over den sydøstlige del af landet når temperaturerne i dag 17-18 graders varme, og samtidigt vil vinden være let til frisk fra nordøst, mens bornholmerne i dag kan blive blæst igennem af en hård nordøstenvind.

I samarbejde med tv2.dk
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App