¨

Chance for første sommerdag i august: Her bliver det varmest i dag

Det gælder om at nyde det sommerlige vejr med en del sol og temperaturer op til 25 grader. I aften kommer der nemlig regn.

I samarbejde med tv2.dk

En af denne sommers sjældne sommerdage kan opleves tirsdag, når varm luft fra sydøst strømmer op over Danmark.

Det kan give os en af sommerens foreløbigt flotteste dage - dog med blæsende vejr som en dråbe malurt i bægeret.

Tirsdagen begynder med en del sol de fleste steder i landet, men i løbet af dagen kommer der flere skyer, der overvejende vil være højtliggende, tynde skyer, som solen kan kan skinne igennem.

Det giver et sløret solskin i det meste af landet. 

Prognose: Temperatur og skyer tirsdag klokken 14. Foto: TV 2 VEJRET / Grafik

Med solens hjælp vil temperaturen i løbet af dagen stige til mellem 20 og 23 grader de fleste steder i landet, og det bliver køligst ved syd- og østvendte kyster, hvor der vil blæse en op til frisk sydøstenvind.

Tirsdagens varmeste sted bliver Vestjylland - eller måske Nordvestsjælland. Her kan man i eftermiddagstimerne se termometeret runde 24 og måske endda lokalt også 25 grader, og dermed er der i dag chance for at få august måneds første sommerdag. 

Prognose: Temperatur og skyer tirsdag klokken 16. Foto: TV 2 VEJRET / Grafik

Kun ni dage i dette sommerhalvår har vi haft temperaturer over 25 grader - og seneste vi havde en sommerdag var den 31. juli.

Det sommerlige vejr skal nydes og høsten køres i hus, for allerede i aften breder et regnvejr sig op over landet fra sydvest.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App