¨

Årets sidste søndag bliver smuk og solrig

Midt på dagen kan skyerne på Østsjælland stadig drille. Foto: Hanne Hvalsø

Året afsluttes med en gråvejrsdag, så dagen i morgen er ideel til at nyde årets sidste solskin

I samarbejde med tv2.dk

Efter en grå og våd lørdag bliver der søndag god mulighed for at nyde solstråler og høj himmel. Hvis nytårsforsættet er mere motion, kan en løbetur søndag være en glimrende start.

Solen står op klokken 8.25 i Nexø i morgen og klokken 8.50 i Tønder. Solopgangen nydes bedst i Jylland, for i de østlige egne vil det være mere skyet, og der kan være lidt reminiscenser af lørdagens regnvejr på Bornholm. 

Prognose af nedbør og skydække søndag klokken 9 Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Midt på dagen ser det ud til, at det vil være solrigt i store dele af landet. På Bornholm og Østsjælland kan skyerne dog fortsat drille.

Prognose til søndag klokken 12 Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Vinden fra nordvest er frisk til hård ved kysterne og lidt mere mild inde i landet. Temperaturerne placerer sig mellem 4 og 7 grader.

Prognose af nedbør og skyer søndag klokken 15 Foto: GRAFIK / TV 2 Vejret

Prognosen klokken 15 viser, at skyer dannet over Kattegat er løbet ned over Nordsjælland med nordvestenvinden. Det flotteste vejr i morgen kan forventes i Nord og Østjylland, mens det kan drille med skyer især i de østlige egne.

Aftenfrost

Vinden aftager i løbet af dagen, og solen går ned mellem klokken 15.40 og 16.05. Med klart vejr i morgen aften vil temperaturen nogle steder falde til under frysepunktet, så en aftenløbetur kan blive en kold fornøjelse. Kun ved Vestkysten kan man forvente aftentemperatur over 3 grader.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App