¨

Serie Syng med på ØST

12:13

Dette afsnit

Syng med på ØST - Stevns Snurretoppen

10/08/2020

TV2 ØST tager rundt med duoen Hvid Bille på regionens større spillesteder og synger fællessang med seerne. Det er TV2 ØST` egen lydmand, Ronnie Bille, som sammen med sin spillemakker, Niels Hvid, inviterer gæster til programmet. Denne gang fra Stevns Snurretoppen.

Her kan du møde Mathilde Falch, Kirsten Siggaard, MC Hansen og mange andre når de synger kendte sange og inviterer dig til at synge med. Vi laver programmer på Stars i Vordingborg, Snurretoppen på Stevns, Elværket i Holbæk, Nykøbing F. Teater, Grønnegade Kaserne i Næstved og Slagelse Musikhus.Så nu kan du samle familie og venner i sofaen søndag aften sommeren igennem og synge sammen med nogle af regionens bedste sangere og musikere. “Syng Med På ØST” sendes første gang søndag den 5. juli kl 19:45 og de næste 5 søndage samme tid umiddelbart efter de regionale nyheder.

TV2 ØST tager rundt med duoen Hvid Bille på regionens større spillesteder og synger fællessang med seerne. Det er TV2 ØSTs egen lydmand, Ronnie Bille, som sammen med sin spillemakker, Niels Hvid, inviterer gæster til programmet. Her kan du møde Mathilde Falch, Kirsten Siggaard, MC Hansen og mange andre når de synger kendte sange og inviterer dig til at synge med. Vi laver programmer på Stars i Vordingborg, Snurretoppen på Stevns, Elværket i Holbæk, Nykøbing F. Teater, Grønnegade Kaserne i Næstved og Slagelse Musikhus.

Afsnit

Alle serier A - Å