¨

Sygeplejerskesagen: Overlæge sikrede beviser

Overlægen der anmeldte den 31-årige sygeplejerske skal vidne i dag. Foto: Anne Gyrite Schütt

Retssagen mod den drabstiltalte sygeplejerske fortsatte onsdag i Nykøbing Falster. Læs vidnernes forklaringer i dagens blog.

Det er ottende retsdag i sagen mod den 31-årige sygeplejerske fra Nykøbing Falster, der er tiltalt for tre drab og et drabsforsøg.

Første vidne i dag er den overlæge, som ringede til vicepolitiinspektør Søren Ravn tidligt søndag morgen den 1. marts 2015 og anmeldte sagen.

Overlægen:

- På den pågældende vagt følte min kæreste sig presset forinden, og hun er på tæerne. Hun er bange for, at tiltalte skal slå nogen ihjel. Vi taler om, at vi må se, hvad der sker. Men med min viden om det, så er det jo ikke noget, jeg kan ringe til politiet om og eventuelt få stoppet. Jeg har ingen beviser, siger overlægen, der anmeldte sagen om sygeplejersken.

Han mener dog også, at hun har nogle træk.  

- Jeg har opfattet hende som værende fagligt på gennemsnittet. Stort engagement. Menneskeligt har jeg bemærket, at hun var meget dårlig i kontakten med mig. Jeg er jo ikke speciallæge i psykiatri, men har arbejdet lidt med området, og jeg synes, at hun har nogle træk. Der er altid lidt distance mellem os. Jeg vil dog godt understrege, at jeg har aldrig ment, at hun var psykotisk, siger han. 

Du kan følge med direkte fra retten i Nykøbing Falster her: 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App