Sygeplejerske-sagen: Kollegaer vidner om fatal nat

I dag skal tidligere kollegaer til den drabstiltalte sygeplejerske fra Nykøbing Falster vidne. Følg med i livebloggen her.

Tema: Sygeplejerske fra Nykøbing Falster Sygehus begik drabsforsøg
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Du finder livebloggen om den drabstiltalte sygeplejerske fra Nykøbing Falster Sygehus nederst i artiklen.

Det er i dag to år siden, at 86-årige Anna Lise Poulsen og 66-årige Viggo Holm Pedersen mistede livet på Nykøbing Falster Sygehus under mistænkelige forhold, og det er også dagen, hvor vi er nået til dag syv i ankesagen mod den 32-årige drabstiltalte sygeplejerske.

Flere vidner skal tirsdag vidne i ankesagen. Vidnerne er personer, der alle var på vagt sammen med den drabstiltalte sygeplejerske om aftenen den 28. februar 2015 og natten til den 1. marts. 

På disse datoer slog sygeplejersken ifølge anklagemyndigheden Anna Lise Poulsen og Viggo Holm Pedersen ihjel, ligesom hun angiveligt også forsøgte at tage livet af 72-årige Maggi Rasmussen.

Den retsmedicinske erklæring af Anna Lise Poulsen viste, at hun blandt andet havde fået for meget morfin. Det samme var tilfældet med Viggo Holm Pedersen, som også havde Stesolid i blodet.

Nægter sig skyldig

Den 32-årige sygeplejerske blev anholdt 1. marts 2015, fordi en overlæge på akutafdelingen var blevet varskoet af sin kæreste, der arbejdede sammen med sygeplejersken. De fandt begge dødsfaldene om natten mistænkelige og anmeldte sagen til politiet. 

Sidste år blev sygeplejersken så idømt fængsel på livstid i byretten og ankede dommen med det samme. Hun nægter sig skyldig i alle anklager og håber på frifindelse i landsretten.

Ankesagen om drabstiltalt sygeplejerske på Nykøbing Falster Sygehus - Dag 7

playliveblog