¨

Sygeplejerske-sagen: Kollegaer vidner om fatal nat

Flere vidner skal tirsdag vidne i ankesagen. Vidnerne er personer, der alle var på vagt sammen med den drabstiltalte sygeplejerske om aftenen den 28. februar 2015 og natten til den 1. marts. Tegner: Anne Gyrite Schütt

I dag skal tidligere kollegaer til den drabstiltalte sygeplejerske fra Nykøbing Falster vidne. Følg med i livebloggen her.

Du finder livebloggen om den drabstiltalte sygeplejerske fra Nykøbing Falster Sygehus nederst i artiklen.

Det er i dag to år siden, at 86-årige Anna Lise Poulsen og 66-årige Viggo Holm Pedersen mistede livet på Nykøbing Falster Sygehus under mistænkelige forhold, og det er også dagen, hvor vi er nået til dag syv i ankesagen mod den 32-årige drabstiltalte sygeplejerske.

Flere vidner skal tirsdag vidne i ankesagen. Vidnerne er personer, der alle var på vagt sammen med den drabstiltalte sygeplejerske om aftenen den 28. februar 2015 og natten til den 1. marts. 

Læs også Ankesag: Kollegaer skal vidne om mistænkelig patientdød på sygehus

På disse datoer slog sygeplejersken ifølge anklagemyndigheden Anna Lise Poulsen og Viggo Holm Pedersen ihjel, ligesom hun angiveligt også forsøgte at tage livet af 72-årige Maggi Rasmussen.

Den retsmedicinske erklæring af Anna Lise Poulsen viste, at hun blandt andet havde fået for meget morfin. Det samme var tilfældet med Viggo Holm Pedersen, som også havde Stesolid i blodet.

Nægter sig skyldig

Den 32-årige sygeplejerske blev anholdt 1. marts 2015, fordi en overlæge på akutafdelingen var blevet varskoet af sin kæreste, der arbejdede sammen med sygeplejersken. De fandt begge dødsfaldene om natten mistænkelige og anmeldte sagen til politiet. 

Læs også Sygeplejerske-sagen: Forsvarer stiller spørgsmålstegn ved dødstidspunkter

Sidste år blev sygeplejersken så idømt fængsel på livstid i byretten og ankede dommen med det samme. Hun nægter sig skyldig i alle anklager og håber på frifindelse i landsretten.

Overblik

Ankesagen om drabstiltalt sygeplejerske på Nykøbing Falster Sygehus - Dag 7

Livedækning afsluttet28. feb 2017 16:45

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App