Kollegaer til drabstiltalt har vidnet

Tirsdag var det kollegaer til den drabstiltalte sygeplejerske, som vidnede. Alle havde vagt med hende på dagene, hvor dødsfaldene fandt sted.

Tema: Sygeplejerske fra Nykøbing Falster Sygehus begik drabsforsøg
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vi er færdige med dag 11 i retssagen mod den drabstiltalte sygeplejerske fra Nykøbing Falster. Den 31-årig kvinde er tiltalt for at have begået tre drab og et drabsforsøg, mens hun har været ansat som sygeplejerske på Nykøbing Falster Sygehus.

Ved mandagens retsmøde blev kronvidnet – en tidligere kollega til den drabstiltalte sygeplejerske - afhørt. I dag, tirsdag, var turen kommet til flere af sygeplejerskens kollegaer, som afgav deres version af, hvorvidt den drabstiltalte sygeplejerske har haft en mistænkelig adfærd, mens hun har været på arbejde.

Det er natten mellem 28. februar og 1. marts, der særligt skiller sig ud. Her er den drabstiltalte sygeplejerske tiltalt for at have begået to drab og et drabsforsøg med overdoser af medicin. Det er især oplevelserne fra den nattevagt, kollegaerne i dag har forklaret om.

Vores reportere var på plads i retten i Nykøbing Falster, hvor de hele dagen har liveopdateret fra retsmødet. Retssagen begyndte 09:30, og herunder er hele livefeeden fra dagens retsmøde.