Drabssigtet sygeplejerske fortsat varetægtsfængslet

Dommeren har besluttet, at den 31-årige sygeplejerske fra Nykøbing Falster Sygehus skal varetægtsfængsles indtil 8. december.

Tema: Sygeplejerske fra Nykøbing Falster Sygehus begik drabsforsøg
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ved Retten i Nykøbing Falster blev det tirsdag besluttet, at den drabssigtede sygeplejerske fra Nykøbing Falster skal forblive varetægtsfængslet indtil 8. december.

Forsvareren forsøgte ellers at få den 31-årige løsladt med henvisning til, at sygeplejersken ikke har mulighed for at påvirke sagen.

- At forestille sig, at min klient skulle gå ud og tage sin kollega - hende der anmeldt hende - om skulderen og tage en snak med hende, er svært at forestille sig. Min klient har ingen som helst mulighed for at påvirke diverse undersøgelser, siger forsvarer Jørgen Lange i Retten i Nykøbing Falster tirsdag.

- Derfor er det min klare opfattelse, at fængslingsgrundlaget ikke længere er til stede, tilføjer han.

Men ifølge anklager og dommer, kan sygeplejersken påvirke vidner og efterforskningen. Derfor skal hun forblive fængslet indtil d. 8. december.

Efterforskningens sidste fase

Under retsmødet fortæller Michael Boolsen, at sagen er overgået til anklagemyndigheden.

Den skal nu vurdere, om der skal rejses tiltale.

Ekstra advokat er hyret

Forsvarer Jørgen Lange har tidligere anmodet om at få en ekstra forsvarer tilkoblet sagen, men den anmodning er af retten blevet afvist.

Nu har sigtedes forældre hyret advokat Henrik Stagetorn til sagen. De vil selv betale for Stagetorn.