Anklageskrift mod sygeplejerske klart

Anklageskriftet i sagen mod den 31-årige sygeplejerske fra Nykøbing Falster Sygehus, der er tiltalt for blandt andet manddrab og drabsforsøg, er nu blevet færdigt.

Tema: Sygeplejerske fra Nykøbing Falster Sygehus begik drabsforsøg
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Anklageskriftet er klart i sagen om den 31-årige sygeplejerske fra Nykøbing Falsters Sygehus, der er mistænkt for at have dræbt adskillige patienter i forbindelse med sit arbejde på sygehuset. Dermed er politiets og Anklagemyndighedens mistanker mod kvinden nu at læse på skrift.

Kvinden anklages for tre tilfælde af manddrab og et forsøg på manddrab - foruden en række forhold for blandt andet at have fejlbehandlet patienter med døden til følge.

Hun er også mistænkt for at have haft en mobiltelefon i sin celle under sin varetægtsfængsling.

Det viser anklageskriftet, som TV ØST har fået aktindsigt i.

Måske flere tiltaler på vej

Anklageskriftet indeholder ni punkter, og indeholder ingen overraskelser i forhold til politiets tidligere udmeldinger i sagen.

Politiet har dog tidligere meldt ud, at der stadig efterforskes en række forhold i sagen, der måske kan udløse senere sigtelser og tiltaler mod sygeplejersken.

Sådan fandt drabene sted

De tre manddrab har ifølge politiet fundet sted den 4. marts 2014, den 28. februar 2015 og den 28. februar 2015. Det drabsforsøg, som hun er tiltalt for at stå bag skulle være sket den 28. februar 2015.

Kvinden nægter sig skyldig i anklagerne.