Kort fra Guldborgsund Kommune skal skabe bedre internet

I et samarbejde med virksomheden Netplan har Guldborgsund Kommune udviklet et kort, hvor borgere kan hjælpe hinanden mod dårlig bredbåndsforbindelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Alt for længe har bredbåndforbindelsen været ringe i Guldborgsund Kommune. Og selvom der tirsdag blev vedtaget en bredbåndspulje på nationalt plan, så mener borgmester John Brædder, at det går for langsomt.

Derfor har kommunen i et samarbejde med virksomheden Netplan udviklet et kort, hvor man kan registrere data om forbindelse, sorte huller i samme og opstartede projekter.

Kortet skal gøre det nemmere og mere attraktivt for leverandører af bredbånd at vide, hvor behovet ligger.

Se herunder, hvor den dårlige forbindelse er og bidrag eventuelt selv med din hjælp.

På kortet vises de områder, der indtil videre er registreret som såkaldte sorte områder, og hvor der er opstartet projekter for at komme det til livs. Ved at klikke på et område, kan man se, hvem der er kontaktperson på projektet der.

Tjek din forbindelse

Hvis du er i tvivl om, hvor god forbindelsen er i dit område, så kan du se det på kortet herunder.

Ellers kan du klikke her for at måle bredbåndsforbindelsen i dit område.

 

Kort over bredbåndsforbindelsen i Guldborgsund Kommune. Klik på kortet og bliv sendt ind til Tjekditnet.dk, hvor du kan finde hastigheden på din adresse.
Kort over bredbåndsforbindelsen i Guldborgsund Kommune. Klik på kortet og bliv sendt ind til Tjekditnet.dk, hvor du kan finde hastigheden på din adresse. Foto: tjekditnet.dk