¨

Voldsomme røverier mod to forretninger

Foto: TV ØST

baseballbat, pistol og gevær blev brugt af røvere der truede sig til kontant udbytte i Super Brugsen.

Tre mænd tog ind i Super Brugsen på Ved Rådhuset i Store-Heddinge klokken 13, hvor de - formentlig med baseballbat, pistol og gevær - truede sig til et kontant udbytte. Herefter forlod de forretningen og kørte fra stedet i en grå/sølvgrå Hyundai Accent.

Gerningsmændene beskrives som:

A. Mand, dansk, 20-25 år, 180-185 cm., ”formummet”, iført grå hættetrøje og sorte bukser. Medbragte gult muligt baseballbat.

B. Mand, dansk 20-25 år, iført grå hættetrøje med hvid skrift på bryst sorte bukser. Medbragte mulig pistol.

C. Grå hættetrøje med hvid skrift på bryst sorte bukser. Medbragte muligvis gevær.

Ca. halvanden time efter  modtog Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi anmeldelse om en brændende Hyundai Accent på Piberhus rasteplads på Sydmotorvejen. Bilen viste sig at være identisk med flugtkøretøjet, der blev brugt ved røveriet.

Kl. 14 kom to maskerede mænd ind i Lokal Brugsen på Ringstedvej i Lellinge, hvor de med pistol og oversavet jagtgevær truede personalet til at udlevere et kontant beløb. Herefter forlod gerningsmændene butikken i ukendt retning og på ukendt måde. De to gerningsmænd beskrives som:

A. Mand, hvid i huden, ca. 180-185 cm, almindelig af bygning. Iført en sort hættetrøje med hvidt print i form af noget graffiti forskellige steder på trøjen, sorte bukser og hvide kondisko med en sort gummikant ved sålen. Han havde et sort/mørkt tørklæde hen over munden og havde sorte handsker på. Med sig havde han en hvid plasticpose. Han bar desuden et gevær.

B. Mand, hvid i huden, ca. 180-185 cm, almindelig af bygning. Iført en grå hættetrøje med noget skrift en over brystet, sort/mørke bukser, formentlig løbebukser, med en refleks rund om hver læg, sort kondisko. Han bar en militærgrøn elefanthue og mørke handsker. Med sig havde han en rød plasticpose med hvid skrift ”Bilka”. Han bar på en lille sort pistol.

Lokalpolitiet i Køge efterforsker i øjeblikket røverierne, der efter politiets vurdering er begået af de samme gerningsmænd.

Lokalpolitiet i Køge efterlyser i den forbindelse vidner eller andre personer, der kan komme med oplysninger om røverierne og den brændende bil. Kontakt politiet på 114 eller 46 35 14 48.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App