Usædvanlig efterlysning: Har du en mark til 15-årige Clara?

Corona har også lukket den lokale motocrossklub og nu forsøger Clara Hansen selv at finde en løsning, så hun kan komme ud og køre igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Corona sætter fortsat en stopper for mange fornøjelser, ikke mindst de lokale sportsaktiviteter. I Vallø i Stevns Kommune er 15-årige Clara Hansen godt træt af hjemmeskole og skærmtid – og hun savner sin elskede sport, motocross.

Hun har dog ikke siddet på sin specielle motorcykel siden nedlukning på ny, som kom i december og det kribler i både arme og ben for at få lov at dyrke sin sport.

quote Før kunne man se frem til at køre i weekenderne, nu kan jeg bare ligge i min seng

15-årige Clara Hansen

- Det er en sport, som ligger i hjertet på mig, og jeg savner det helt vildt. Før kunne man se frem til at køre i weekenderne, nu kan jeg bare ligge i min seng, fortæller Clara Hansen.

Derfor har hun nu taget sagen i egen hånd og efterlyst en mark i et opslag på Facebook:

”På grund af corona kan jeg ikke komme ud og køre og derfor vil jeg spørge, om nogen i den her gruppe har en mark, jeg må låne,” skriver hun blandt andet i sit opslag, som har fået masser af delinger, men desværre ingen henvendelser.

- Det ville betyde så meget, hvis jeg kunne komme lidt ud og køre engang i mellem. Hver dag er ved at blive den samme, og så kunne man komme ud og afreagere lidt, lyder det.

Træning flere gange om ugen

Clara Hansen kører normalt i sin motocrossklub i Vordingborg, men alle baner er lukket for tiden på grund af corona.

Normalt træner hun ellers flere gange om ugen, og sidste år vandt hun DM i pigeklassen i motocross.

- Jeg har omkring 30 pokaler og medaljer plus minus. Det er dejligt at vinde.

Clara Hansens motocross har stået stille i garagen siden december og bliver jævnligt tilset i samarbejde med far Jack Hansen. Han håber også, at Claras efterlysning på Facebook måske kan rykke noget.

- Jamen det ville da være fantastisk at få den opbakning. Bare så vi engang i mellem kunne komme ud og trille i weekenderne.

Du kan læse Clara Hansens opslag på facebookgruppen Det Sker På Stevns

Clara Hansen med sin far i garagen. Her har hendes motocross stået stille siden december.
Clara Hansen med sin far i garagen. Her har hendes motocross stået stille siden december. Foto: Camilla Laursen - TV2 ØST
Sidste år blev Clara Hansen danmarksmester i pigeklassen i motocross.
Sidste år blev Clara Hansen danmarksmester i pigeklassen i motocross. Foto: Camilla Laursen - TV2 ØST