¨

Stort sporarbejde på Østbanen

Foto: TV ØST

Passagerne på Østbanen skal de kommende uger rejse efter en ændret køreplan, og der indsættes i en periode busser på strækningen.

2 større sporarbejder vil i de kommende 2 uger betyde problemer på Østbanen, der fører togene ud på Stevns.

Det oplyser Regionstog.

Arbejderne består i, at broen over Køge Å skal repareres, samtidig skal en del af sporet på Hårlev Station skiftes ud.

Sporarbejdet starter med aften-/natarbejde både i Køge og Hårlev fra søndag den 2. november til og med 9. november, hvor de sidste aften­tog mellem Køge og Hårlev erstattes med togbusser.

Mellem den mandag den 10. og torsdag den 13. november vil der være helt lukket for togdrift, og der vil i stedet køre busser på strækningen, der vil køre efter en radikalt ændret køreplan i forhold til normalen.

- Vi erkender, at det betyder udfordringer til både vores kunder og Østbanens personale, men fra Regions- togs side søger vi at mindske generne mest muligt, siger trafikchef Ivan Nielsen.

- Vi kører med ½-timedrift i dagtimerne til omkring kl. 20, og derefter timedrift, men kunderne skal være opmærksom på de ændrede minuttal, siger Ivan Nielsen.

Regionstog opfordrer kunderne til at beregne ekstra rejsetid, planlægge deres rejse på rejseplanen.dk eller finde de ændrede tider på regionstog.dk.

Det store sporarbejde i Hårlev rammer i øvrigt ikke kun togdriften. Også al trafik gennem Hårlev Hovedgade vil blive lukket, mens skinnerne i overkørslen skiftes.

Du kan læse mere om sporarbejdet og finde køreplaner her: http://www.regionstog.dk/nyhed/article/110r210r-oestbanen-2-14-november/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App