Stort skib trækker folk til Rødvig Havn

Onsdag aften landede et stort skib i Rødvig Fiskerihavn, og det har trukket folk til stedet. Skibet skal sejle til og fra havnen det næste år til halvandet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Blandt lystbådene vækker det store skib Sea Gale opmærksomhed i Rødvig Havn. Onsdag aften lagde det til, og det næste år til haævandet skal det sejle til og fra stedet.

- Det er Simens, der skal bruge det til at sejle mandskab til og fra Kriegers Flak, fortæller Jens Svendsen, der er havnefogedassistent i Rødvig Fiskerihavn.

Folk stimler sammen

Kriegers Flak er stedet, hvor regeringen sammen med Venstre, Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti og Enhedslisten har planlagt at anlægge Danmarks største havvindmøllepark.

Til det skal der fragtes en masse medarbejdere til stedet, og det skal katamaranen Sea Gale altså stå for. I Rødvig Havn er det allerede rygtedes, at der er kommet et lidt anderledes skib ind, og havnefogedassistenten glæder sig også over det atypiske besøg.

- Det er da lidt spændende, når der kommer sådan et ind. Det har en god størrelse, og folk har stimlet sammen hernede. Rygtet går jo hurtigt, siger han.