¨

Stor politiaktion på Stevns: Betjente med maskinpistoler i stor aktion mod sommerhus

Foto: Rigspolitiet

Skarpt bevæbnede politifolk har anholdt 11 personer med tilknytning til den nye københavnske bandekrig i et sommerhus på Stevns.

Et sommerhus på Stevns var for 12 dage siden centrum for en større politiaktion, hvor bevæbnede politifolk anholdt 11 unge mænd i med tilknytning til gruppen Brothas den københavnske bandekonflikt. Det skriver Ekstra Bladet.

Der er tale om et sommerhus i Rødvig, som de 11 unge havde lejet igennem et sommerhusbureau. Her gemte de sig for bandekrigen i København, der netop i dagene op til aktionen var særdeles varm med en række skudattentater og attentatforsøg. Politiets formodning er, at gruppen i sommerhuset lagde planer for angreb overfor deres fjender, skriver avisen.

Natten til den 26. september blev sommerhuset imidlertid omringet af skarpt bevæbnede politifolk, der med megafonråb krævede, at de unge mennesker i huset kom ud med hænderne over hovedet.

Sommerhuset ligger i et fredeligt familieområde i Rødvig, og naboerne blev selvfølgelig vækket af den store politiaktion. De havde dog ikke bemærket noget særligt ved de unge mennesker, der havde holdt sig meget for ig selv i sommerhuset, oplyser de til avisen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App