Nyhedsoverblik

Skydebane splitter kommunalbestyrelse

Forhandlingerne om budgettet for 2024 i Stevns Kommune er i fuld gang.

Mandag aften blev spørgsmålet om en ny skydebane dog udslagsgivende for, at Martin Henriksen fra Nye Borgerlige forlod forhandlingerne.

- Det har jeg blandt andet gjort, fordi jeg rigtig gerne ville havde fundet nogle flere midler til at bygge en ny skydebane til vores skytter, som efter min opfattelse fortjener noget medvind, siger han.

Spørgsmålet om en ny skydebane er blevet et stridspunkt i kommunen, efter den gamle hal i Store Heddinge blev revet ned sidste sommer.

Her trænede fire skytteforeninger i hallens kælder, og de har siden nedrivningen ikke haft et lokalt skydested med samme facilitetsmuligheder. Kommunen havde ellers lovet, at nedrivningen af hallen ikke ville få konsekvenser for brugerne af hallen. 

Men ifølge Bjarne Nielsen (V), der er formand for kulturudvalget i Stevns Kommune, har der ikke været flertal for at give midler til en ny skydebane.

Martin Henriksen forklarer, at andre faktorer også har været medvirkende til, at han har valgt at forlade forhandlingerne. Han så blandt andet gerne, at man kunne have diskuteret muligheden for skattelettelser.

Jonas Dansholm
Læs også
Skytteforeninger giver op - mener kommune svigtede løfte
Jonas Dansholm
Læs også
Skytteforeninger giver op - mener kommune svigtede løfte