¨

Røveri i Hårlev

To maskerede mænd har begået væbnet røveri mod Nordea på Hovedgaden i Hårlev syd for Køge.

To mænd med tildækkede ansigter truer med hver sin pistol. De slipper af sted med penge, som de lægger ned i en blå plastikpose. Bevæbnet med hver sin pistol truede de personalet, og det lykkedes dem at slippe væk med et endnu ikke opgjort beløb, som de lagde ned i en blå plastikpose.

Da røverne kom ind i banklokalet, henvendte den ene sig til en ansat ved kassen og kommanderede pengeskuffen åbnet. Da han fik at vide, at det ikke var muligt, gik han selv om til kassen, åbnede den og tog pengene.

Han er 185-190 centimeter høj og almindelig til kraftig af bygning. Han var iført en sort "North Face"-jakke og mørke Lewi's bukser med hængerøv og et spænde bagpå. Han havde sorte sko på muligvis af mærket "Nike" og desuden hvide handsker. Han var maskeret med hætte og havde ansigtet dækket af en rullekrave. Han truede med en sølvfarvet pistol.

Den anden røver er også 185-190 centimeter høj og kraftig af bygning. Han var iført sort jakke af mærket "Kappa", mørke bukser og hvide handsker. Han dækkede sit ansigt bag en hvid handske og truede med en sort pistol.

De to mænd forlod banken i en bil og kørte i sydlig retning, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App