¨

Rosas toårige søn Emir blev låst inde i børnehaveskur: Det værste mareridt

Rosa Gülcan Ozturk med sin søn Emir, der blev glemt i barnevognsskuret i vuggestuen. Foto: Privatfoto

Pædagogerne i vuggestuen Lodbjerggård i Strøby havde ifølge Rosa Gülcan Ozturk glemt hendes søn i et aflåst barnevognsskur.

Det var en torsdag som alle andre torsdage. Rosa Gülcan Ozturk fra Strøby Egede kørte klokken 16.15 forbi vuggestuen Lodbjerggård i Strøby for at hente sine to børn. Hendes datter på tre år og hendes lille søn på 23 måneder.

Men torsdag den 24. november skulle snart udvikle sig til en helt anden torsdag, end Rosa Gülcan Ozturk havde forestillet sig. Hun fik hurtigt fundet sin datter, men hendes søn Emir var væk.

Rosa Gülcan Ozturk fortæller til TV ØST, at hun spurgte to pædagoger, om de mon vidste, hvor hendes søn var henne. Det vidste de ikke, svarede de ifølge Rosa Gülcan Ozturk.

Det her er det værste mareridt og må bare ikke ske

Rosa Gülcan Ozturk, Stevns

Herefter begyndte en af pædagogerne ifølge Rosa Gülcan Ozturk at flytte nogle puder for at kigge under dem. Sønnen var væk.

Han var helt opblødt i tårer

- Efter 25 minutter har jeg været hele institutionen igennem. Jeg begynder at kigge på udendørsarealerne, og en pædagog begynder nu at hjælpe med at lede, fortæller Rosa Gülcan Ozturk til TV ØST.

Rosa Gülcan Ozturk tog i døren til barnevognsskuret, og pædagogen sagde ifølge hende, at der var han ikke

Læs også Vuggestue glemte toårig i barnevogn

Men moderen insisterede, og pædagogen hentede nøglen til skuret for at låse.

- Og der ligger han så. Helt våd og gennemsvedt i sit tøj. Han har grædt længe, han er helt opblødt i tårer og hæs af gråd, fortæller Rosa Gülcan Ozturk.

Der ligger han så. Helt våd og gennemsvedt i sit tøj. Han har grædt længe, han er helt opblødt i tårer og hæs af gråd

Rosa Gülcan Ozturk, Stevns

- Jeg var dybt rystet, da jeg kørte derfra. Jeg er ikke ude efter den enkelte pædagog, men jeg er rasende. Det her er det værste mareridt og må bare ikke ske, tilføjer hun.

Har kontakte et krisecenter

Rosa Gülcan Ozturk tog til et forældremøde om aftenen og fortalte, hvad der er sket, fordi hun var oprevet over episoden. 

Læs også Pædagog i vuggestue: Det var altså ikke fem timer

Oplevelsen har desuden betydet, at hendes søn ikke har sovet i nat. Derfor har familien valgt at kontakte et krisecenter.

TV ØST har fredag talt med Anton Svendsen, centerchef for Børn og Læring i Stevns Kommune, og Christina Sandholt Bjørn, der er pædagog i vuggestuen Lodbjerggård. De beklager begge hændelsen.

Det er usikkert, hvor længe drengen har ligget i barnevognsskuret. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App