Politisk strid på Stevns (Video)

I en pressemeddelelse fra Socialdemokraterne på Stevns bliver der videregivet oplysninger fra et lukket byrådsmøde. Formanden for Socialdemokraterne på Stevns beskylder borgmester Poul Arne Nielsen (A) for at hemmeligholde oplysninger om opførelsen af fire højhuse i Strøby Egede for byrådet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er egentlig bare en grund ud til vandet i Strøby Egede. Men i løbet af nattet er grunden blevet til storpolitik på Stevns. Helmut Madsen, der er formand for Socialdemokraterne på Stevns, skriver i en pressemeddelelse, at borgmesteren angiveligt skulle have fået et tilbud fra et større dansk boligselskab på at købe grunden.

I pressemeddelelsen skriver Socialdemokraterne:

"Boligselskabet vil opføre 4 højhuse - nærmest direkte på stranden. Hvert højhus skal være på 4 etager med i alt mellem 60 og 70 lejligheder samt butiksarealer.

Opførelsen af de 4 højhuse, vil formentlig kræve en dispensation fra den generelle begrænsning af byggehøjden på 8.5 m. Det er Venstre parat til!"

De oplysninger beskylder Helmut Madsen borgmester Poul Arne Nielsen for at fortie for byrådet.

- Vores opfattelse er, at der er snyd. Der er nogle oplysninger, der bliver fortiet og som ikke kommer frem til offentligheden. Det synes jeg er for dårligt, siger Helmut Madsen.

Borgmester Poul Arne Nielsen afviser, at der overhovedet findes et tilbud eller plan om at opføre højhuse.

- Jeg bliver dybt skuffet og bliver meget vred, nærmest rasende. Det er løgn og det pure opspind. Det er et forsøg på at fortælle, at jeg forholder kommunalbestyrelsen og borgerne oplysninger. Det er direkte usandt, og direkte løgn. Jeg opfatter det som en smædekampagne, siger Poul Arne Nielsen.

Poul Arne Nielsen overvejer nu at politianmelde Socialdemokraterne på Stevns.

- Det er jo en slags injurier, fordi jeg beskyldes for at forholde kommunalbestyrelsen oplysninger. Det er så meget løgn, som det kan være. Derfor overvejer jeg hvordan, jeg nu vil agere, og det kunne være igennem en politianmeldelse, siger Poul Arne Nielsen.

 [video:video_mangler:091111_hoejhuse.flv]