¨

Nyt parti lander på sjælland

Foto: TV ØST

Det Demokratiske Parti, som er oprettet af den tidligere kristendemokrat Per Ørum Jørgensen, slår sig mandag aften ned på Sjælland.

Det Demokratiske Parti er nu klar til at etablere en regional afdeling i Region Sjælland. Partiet afholder mandag aften stiftende generalforsamling i St. Heddinge.

Det er Per Ørum Jørgensen, der er manden bag det nye parti, og det er langt fra første gang, at han giver sig i kast med en anden partifarve. Han var konservativ, da han blev valgt ind i Folketinget i 2005, men blev siden kristendemokrat.

Skal godkende kandidater

Det stoppede han med i efteråret sidste år, og nu er han altså klar med sit nye parti, som mandag får sig en Sjællandsafdeling.

- Jeg glæder mig meget, til at vi kan komme i gang med det lokale politiske arbejde i Region Sjælland. Regionsbestyrelsen får blandt andet til opgave at godkende kandidater til kommunalvalget i november samt at koordinere indsatsen med vælgererklæringer, hvervning af medlemmer og medlemspleje i partiet, siger Per Ørum Jørgensen, formand for partiet i en pressemeddelelse. 

Skipper klar til demokraterne

I St. Heddinge, hvor mødet bliver holdt, er der allerede en kandidat klar til Det Demokratiske Parti.

Han hedder Michael Skipper og er tidligere konservativ by- og regionsrådskandidat på Stevns.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App