¨

Nyt luksushotel for hunde slår dørene op – interessen har været overvældende

01:56

Der er blandt andet spa til hunde på hotellet. Video: Katja Højbjerg - TV2 ØST

I denne weekend slår et luksushotel for hunde dørerne op på Stevns. Her er der spa-rum, massage og loungeområde med flyder og storskærm.

Officielt skulle åbningen af det nye luksushotel for hunde fine sted den 1. december. Men hotellet fik allerede nogle forespørgsler på bookinger denne weekend og har derfor slået dørene op før tid.

- Vi er jo færdige, så da vi fik nogle booking-forespørgsler, tænkte vi hvorfor ikke. Vi kan jo lige så godt bare komme i gang, siger Katja Skjold, ejer og daglig leder af hundehotellet.

Vi er fuldt booket til nytår. Jul er også ved at være booket godt op

Katja Skjold, ejer og daglig leder af Vandrigsgaard Luksus Hundehotel 

Bookinger før tid

Ifølge ejeren af det nye hundehotel har interessen fra hundejere rundt omkring i landet været fuldstændig overvældende.

- Vi er fuldt booket til nytår - jul er også ved at være booket godt op. Folk er begyndt at bestille vinterferie, sommerferie og sågar nytår til næste år også. Så det har været lidt overvældende, siger ejer Katja Skjold.

Artiklen fortsætter under billedet.

For 350 kroner  kan du tilkøbe et 30-minutter økologisk luksus bad til din hund med pelsmaske, og under opholdet kan hunden smide sig foran brændeovnen til en lur, i sin suite eller se Doggy TV på storskærm. Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

- Det er en kulmination af rigtig lang tids hårdt arbejde og bekymringer og satsninger, så at folk har vist interesse for stedet, inden de overhovedet har set det, har været fantastisk.

Haft idéen længe

Ejeren, Katja Skjold, fik idéen til det luksuriøse hotel, fordi hun selv havde været på rundtur i Beverly Hills for at se, hvordan man passer hunde.

- Idéen har ligget hos os, fordi vi selv har haft hunde og gerne vil give dem de bedste forudsætninger for at blive passet.

Artiklen fortsætter under billederne.

  Foto: Katja Gasiorowski - TV2 ØST

Der er forskellige aktiviteter til hundene. Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

Har hunde brug for alt det her?

- Det har de bestemt. Hunde kommer fra et ganske almindeligt hjem, hvor der er farver, billeder på væggene og en sofa. Så at plante dem i et miljø, der ligner deres vante omgivelser, giver så meget mening i forhold til hundens mentale sundhed, siger Katja Skjold.

At plante dem i et miljø, der ligner deres vante omgivelser, giver så meget mening

Katja Skjold, ejer og daglig leder af Vandrigsgaard Luksus Hundehotel 

11 forskellige hundesuiter

Hundehotellet på Stevns er noget anderledes end mange andre hundepensionater. Her er der 11 forskellige hundesuiter, der alle navngives som for eksempel The Hamptons SuiteThe Honolulu Suite og The Palm Springs Suite.

Artiklen fortsætter under billederne.

Vandrigsgaard Luksus Hundehotel huser 11 forskellige luksus-suiter med egen terrasse.   Foto: Katja Højbjerg - TV2 ØST

  Foto: Katja Gasiorowski - TV2 ØST

Prisen for én hund per dag med egen suite og terrasse er 349 kroner - og det inkluderer blandt andet afstressende musik om natten og masser af nusseri om morgenen.

Vi er godt klar over, at de ikke skal behandles som børn

Katja Skjold, ejer og daglig leder af Vandrigsgaard Luksus Hundehotel 

Kan du forstå, at nogle synes, det er over the top?

- Det kan jeg sagtens, men vi skal også bare huske på, at selvom vi er et luksushotel og tilbyder at vaske din hund, så er det stadigvæk hunde og et dyr, og vi er godt klar over, at de ikke skal behandles som børn. Hundens behov som hund skal tilgodeses. Det er ikke noget menneske, siger Katja Skjold.

Hun mener slet ikke, man kan sammenligne hotellet med almindelige hundepensioner.

- Det er jo et helt andet miljø, de er i, og det er en helt anden atmosfære, de har. De bor jo ikke på deres værelser 24-7. Her er det meningen, at de skal indgå i en stor flok af hunde, som er trygge og stressfrie.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App