¨

Ny kritik af Næstved Sygehus

Foto: TV ØST

Endnu en utilfreds pårørende melder sig nu på banen med kritik af Næstved Sygehus. Anne-Grethe Guldfelts mor døde for to måneder siden efter en fejldiagnose.

Anne-Grethe Guldfelt lægger ikke fingrene imellem, når hun skal beskrive sin oplevelse med Næstved Sygehus.

- Jeg synes, det er en skandale. Simpelthen, raser kvinden fra Skelby.

Den 3. juni havde hun besøg af sin 86-årige mor, der pludselig fik voldsomme smerteanfald og blev bevidstløs. Hun blev kørt til Næstved Sygehus og fik den diagnose, at hun var dehydreret og havde forstoppelse. En diagnose, som Anne-Grethe Guldfeldt dog ikke havde tillid til, og da en anden læge tre en halv time senere undersøgte moren, viste det sig, at der var tale om bristet hovedpulsåre. Historien kommer, efter TV2 ØST tidligere på ugen har fortalt om Bent Andersen, der døde efter at have ventet på en læge i fire timer samt en kvinde med en mulig blodprop, der først blev tilset af en læge efter syv timer.

Anne-Grethe Guldfelt håber, at historierne vil få politikernes øjne op for, at Region Sjællands sygehusplan ikke fungerer.

- Jeg er vred over, at man som politiker sidder og tilrettelægger et system, der ikke fungerer. Og det kan de jo se, det ikke gør. Vi fortæller dem det. Og så bliver de ved, siger hun.

Ledelsen på Næstved Sygehus har ikke ønsket at udtale sig om Anne-Grethe Guldfelts sag.

03:01 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App