Mystisk uheld: Bil udbrændt - fører forsvundet

Politiet efterforsker en mystisk sag, hvor en bil tirsdag aften blev fundet brændende på en mark ved Sigerslev på Stevns.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet efterforsker en sag, der ligner et meget mystisk biluheld.

Sagen startede tirsdag aften, da politi og brandvæsen blev kaldt til Sigerslev ved Store Heddinge. Her holdt en bil brændende på en mark, og tydelige spor i rabatten viste, hvordan føreren forinden havde tabt kontrollen over bilen, og efter en længere udskridning var endt på marken.

- Vi kunne heldigvis hurtigt konstatere, at der ikke sad nogen i den brændende bil, og vi gennemsøgte derefter området med politihunde, og kunne fastslå, at der heller ikke lå sårede i området, siger Martin Bjerregaard fra Midt og Vestsjællands Politi.

Politiet har dog endnu ikke kunnet finde føreren af bilen, hvilket er specielt.

- Skadestuer og hospitaler har ikke fået bragt nogen ind til behandling, som kan forbindes til bilen, så vi må sige, at det er en lidt usædvanlig og mystisk sag, siger Martin Bjerregaard til TV ØST.

Brandvæsenet fik hurtigt slukket branden på stedet – men bilen er helt udbrændt. Vraget skal dog nu undersøges nærmere, for at se om det virkelig er uheldet, der fik flammerne til at bryde frem, eller om branden er blevet påsat.

Politiet understreger, at der er tale om et solouheld, og at de ikke tror, at nogen er kommet noget til ved uheldet.