Stevns

Mere turisme på Stevns

Mikkel Lundemann fra Konservative har store planer for Stevns. Men hvordan passer kommunens bundplads i erhvervsvenlighed ind i planen om mere turisme?

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lokkemaden er Stevns Klint. Det er Stevns Klint der skal være trækplasteret der får både erhverv, kultur og turisme til at vokse. I hvert fald hvis det står til Mikkel Lundemann fra Konservative, som er Stevns Byråds yngste medlem.

Men selvom der skal gøres mere for at gøre Stevns Klint til trækplasteret, så skal der også gøres meget mere for at få rykket på kommunens erhvervsvenlighed, som ifølge Dansk Industris årlige opgørelse indtager en placering i bunden. Men hvorfor gør Stevns egentlig det, og hvad skal der gøres for at ændre den placering?

Mikkel Lundemann er tredje gæst i serien ”Politiker i pyjamas”, som TV2 ØSTs ungdomsredaktion KRAS har lavet i forbindelse med Kommunal- og Regionsrådsvalget 2021. Se hele besøget i videoen øverst i artiklen.

Serie fra TV2 ØSTs ungdomsredaktion vil ned i øjenhøjde

I serien "politiker i pyjamas" inviterer KRAS det yngste medlem af Byrådet i de 12 kommuner som TV2 ØST dækker samt fra Regionsrådet ind til en mere uformel snak i bløde omgivelser, hvor politikeren hopper ud af sit stive puds og i en pyjamasskjorte, for at komme lidt mere i øjenhøjde med ungdommen og mennesket bag politikeren.

De skiftende to værter Tobias Yohannes fra Odsherred og Helene Bahne fra Vordingborg er begge unge, som går op i deres lokalsamfund, og som er en del af det ungehold på fem personer, som ungdomsredaktionen KRAS har samlet for at producere politisk indhold op til valget