Masser af tilbud til hunden Zitka

Hunden Zitka har fået mange tilbud fra hundeejere, der ønsker, at deres tæve får hvalpe med den uhelbredelig syge hund. Og det glæder ejeren, Kenn Hammerich

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er ikke partnere Zitka mangler. Siden vi bragte indslaget i går om, at Zitka er uhelbredelig, har flere kontaktet ejeren Kenn Hammerich fra Store Heddinge.

- Telefonen ringede non stop både før og efter udsendelsen, siger Kenn Hammerich

Kenn Hammerich har nemlig ét ønske, inden Zitka går bort. Han ønsker at finde en tæve, der kan bære Zitkas gener videre. Og nu ser det faktisk ud til at lykkes.

- Jeg har fået et tilbud fra en mand, der har en blanding mellem en doberman og en granddanois, og den er i løbetid lige nu, siger Kenn Hammerich

Det er dog ikke det helt perfekte match for Zitka. Kenn Hammerich ønsker nemlig, at de jagtgener Zitka har også kan matches af moderen. Derfor er den perfekte tæve, en hund med jagtgener.

En mand fra Herning i Vestjylland har faktisk også stillet sin labrador til rådighed, og han vil gerne køre hele vejen til Store Heddinge. Der er også komme de lidt mere mærkelige tilbud. Et par stykker har ringet til Kenn Hammerich og tilbudt deres lille hund på 10 kilo, hvilket er lige i underkanten.  Zitka vejer nemlig selv 42 kilo.

Positiv stemning

Kenn Hammerich er meget optimistisk, og han er sikker på, at det nok skal lykkes.

- Jeg kontakter Faxe Dyrehospital i morgen, så jeg kan få besked om, hvordan det kan lade sig gøre. Vi skal lige finde ud af, om det kan ske naturligt eller om tæven skal insemineres, siger han

Kenne Hammerich har talt med en dyrelæge om, om det er forsvarligt at arvle på Zitka, og det er det. Det Zitka fejler er ikke arvligt, og derfor skulle der ikke være noget galt i, at føre hudens gener videre.

Og det er faktisk ikke kun Kenn Hammerich, der håber på, at der kommer små Zitka’er til verden. Siden indslaget har han også fået flere henvendelser fra folk, der gerne vil have en lille hvalp.

Nu håber Kenn Hammerich bare, at tiden ikke løber fra dem.

Hvis du har en tæve, der er i løbetid nu, eller du ved, hvornår den er det næste gang, så må du gerne give Kenn Hammerich et kald på: 27 62 80 15 eller send en e-mai till: kennvh@gmail.com.