Mælke-sang fra Stevns set mere end 4 millioner gange

En musikvideo optaget på Stevns hitter i øjeblikket stort på YouTube og er blevet set mere en 4,1 millioner gange. Den handler om at løbe tør for mælk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ved første øjekast ligner Boestofte på Stevns dog ikke et sted, hvorfra der strømmer stor hitliste musik. Men tag ikke fejl det er her et af de nyere største danske hit på Youtube blevet udklækket. 

I sommer indspillede to lokale drenge nummeret Ikke mere mælk på drengeværelset i Boestofte på Stevns, og lavede samtidig en musikvideo.

quote Der var nogle andre youtubere, der begyndte at omtale vores video, og så gik det pludselig helt amok

Tobias Madsen

Siden har sangen om at løbe tør for mælk ramt plet, og på YouTube er den blevet spillet flere end 4,1 millioner gange.

Det er Tobias Madsen og Mika Schultz på 22 og 21 år, der er bagmændende bag den nye landeplage. De har kendt hinanden siden efterskoletiden, hvor de begyndte at lave deres egen musik og producere videoer til.

- Vi gør det bare sådan lidt for sjov, forklarer Mika Schultz, der er den ene del af duoen, som kommer fra Boestofte på Stevns.

Spredte sig som en steppebrand blandt youtubere

Den anden del af duoen Tobias Madsen bor til daglig i Mariager i Nordjylland, så det er kun et par gange om året, at de to venner mødes for at indspille musik og producere musikvideoer.

Den seneste musikvideo de lavede var i sommeres og handler om at løbe tør for mælk, og det er noget der hitter hos især børn landet over.

- Der var nogle andre youtubere, der begyndte at omtale vores video, og så gik det pludselig helt amok, fortæller Tobias Madsen.

De to hitmagerne har ikke spekuleret i målgrupper eller hurtige scoringer, da de skrev sangen, og de har heller ikke haft et stort flot musikstudie til rådighed:

- Vokalen optog vi mens vi sang ind i et klædeskab, for der var en god og tæt lyd, forklarer Mika Schultz.

Musikvideoen er optaget hjemme hos Mika og rundt omkring på Stevns, og du kan se den her: