Kvinde truet med pistol og kniv

Opdateret: Tre unge i alderen 15 til 17 år er blevet varetægtsfængslet for et hjemmerøveri mod en kvinde i Store Heddinge på Stevns søndag aften, oplyser politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tre drenge i alderen 15 til 17 år erkendte mandag i et grundlovsforhør deres rolle i et hjemmerøveri mod en kvinde i Store Heddinge på Stevns søndag aften. De blev efterfølgende varetægtsfængslet i 24 dage. Det oplyser pressemedarbejder Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Da det bankede hårdt på døren lidt efter klokken 22, åbnede kvinden den på klem, men en person med en pistol pressede sig inden for og forlangte at få nøglerne til kvindens bil. Også to andre kom indenfor i hjemmet. Den ene havde en kniv, og også han krævede nøglerne til bilen, selv om offeret, en 52-årig kvinde, ikke har en bil.

Senere på aftenen så en politipatrulje en af røverne ved en lejlighed i Store Heddinge, og her anholdt betjentene derefter i alt tre unge fra Hvalsø og Strøby. De erkendte røveriet, hvor udbyttet i øvrigt bestod af kvindens pung, en mobiltelefon, handsker og en pakke cigaretter. En dommer skal mandag afgøre, om de skal fængsles.

Det var her i Store Heddinge, at de tre unge tiltvang sig adgang til den 52-åriges hjem:

TV2 ØST talte med andre beboere på vejen i Store Heddinge dagen efter hjemmerøveriet. Se indslaget herunder:
[video:flv:090119_hjemmerov.flv]