¨

I Store Heddinge går de rundt med fødderne bare

Foto: TV ØST

En video skaber opmærksomhed på Facebook, hvor Stevns Erhvervsråds ansatte går rundt i Store Heddinges gader med bare fødder. Se her hvorfor.

Bare fødder på en kold januardag er normalt ikke noget, de ansatte i Stevns Erhvervsråd ynder at gå rundt i udendørs. Ikke desto mindre var det, hvad de gjorde mandag, og videoen af det, har de lagt på Facebook.

- Vi gjorde det af to grunde. Dels fordi vi gerne vil gøre opmærksom på, at Store Heddinge har brug for en skobutik, efter at den tidligere lukkede sidste år. Det er en af de basale butikker, der skal være i en by. Ellers risikerer vi, at folk også handler deres andre varer i andre byer, når de alligevel skal ud og købe sko. Og dels er det fordi, vi er en del af et udviklingsprojekt, der skal styrke byen som handelscentrum, siger Thomas Christensen, der er erhvervschef på Stevns.

Frosne fødder

Videoen blev optaget mandag inden et møde og har siden trukket en del opmærksomhed på erhvervsrådets Facebookside. Der er også to iværksættere, som har henvendt sig, men det kræver både mod og økonomi at starte sin egen butik, og bankerne har ikke just jublet over henvendelserne om at låne penge til forehavendet. Thomas Christensen vurderer dog, at der er mulighed for at få sig en god forretning.

- Omsætningstallet fra den tidligere skoforretning viser, at der er grobund for en veldrevet butik med sund økonomi. Der er tre-fire ledige lokaler i Store Heddinges kerne, som kunne være oplagte at bruge til skobutik, siger Thomas Christensen, der i øvrigt selv var med på videoen med sine bare fødder.

- Det var pisse koldt, og vi taler om flere timer efterfølgende med frosne fødder, for slet ikke at tale om risikoen for snue og så videre, så det er absolut nødvendigt, at vi får en skobutik, siger han grinende.

Her kan du se videoen:
[video: https://www.youtube.com/watch?v=smi_CjrissQ]

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App