Sommerens eneste revy banket op på fire uger - den chance ville vi ikke lade gå fra os

Sommerens eneste revy i Danmark bliver i Rødvig, hvor garvede folk på kort tid har sammensat en forestilling til et miks af gamle perler og nyt sange.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Corona-krisen har ødelagt denne sommer for de mange populære revyer, der er aflyst på stribe.  Men som det eneste sted i Danmark vil der i Rødvig nu blive spillet revy i sommersæsonen.

Den planlagte Rødvig Revy måtte ellers også give op overfor virussen, men revyens faste spillested, Restaurant Harmonien, ville ikke skuffe publikum.

quote Jeg tror aldrig, der er nogen, der har lavet en revy så hurtigt

Max Hansen, kunstnerisk leder, Harmoniens Revyperler

Restauranten tog derfor kontakt til garvede folk, der på rekordtid – lige knap en måned – har stablet en alternativ forestilling på benene, Harmoniens Revyperler.

- Det er nu, folk trænger til at komme ud og more sig, og den chance ville vi ikke lade gå fra os, siger Max Hansen, der er kunstnerisk leder af revyen og tilføjer:

- Jeg tror aldrig, der er nogen, der har lavet en revy så hurtigt.

- Corona kan vi ikke komme uden om, og den har vi selvfølgelig prøvet at komme omkring på poetisk vis, siger Anne Karin Broberg, der er en af tre skuespillere, der medvirker. 
- Corona kan vi ikke komme uden om, og den har vi selvfølgelig prøvet at komme omkring på poetisk vis, siger Anne Karin Broberg, der er en af tre skuespillere, der medvirker.  Foto: Arkivfoto

Sommerrevyen byder, som navnet antyder, på gamle revyperler mikset med nye tekster. Men der er også lavet nye numre med en vis virus i fokus.

- Corona kan vi ikke komme uden om, og den har vi selvfølgelig prøvet at komme omkring på poetisk vis, siger Anne Karin Broberg, der er en af tre skuespillere, der medvirker. 

På Restaurant Harmonien glæder man sig til at kunne byde gæster indenfor fra på torsdag.

Max Hansen har selv en masse numre med i skattekisten til årets revy på Restaurant Harmonien i Rødvig.
Max Hansen har selv en masse numre med i skattekisten til årets revy på Restaurant Harmonien i Rødvig. Foto: Arkivfoto

- Vi er meget stolte – det er også lidt sjovere at give en kæmpe indsats til et så stort projekt, siger Harry Böckmann, der er forpagter på Restaurant Harmonien

Der må maksimalt være 109 publikummer til hver forestilling, og trods den atypisk korte forberedelsestid bliver de garanteret et godt grin.

Forpagter på Restaurant Harmonien, Harry Böckmann, glæder sig over, at det er lykkedes at få stablet en revy på benene i Rødvig.
Forpagter på Restaurant Harmonien, Harry Böckmann, glæder sig over, at det er lykkedes at få stablet en revy på benene i Rødvig. Foto: Arkivfoto

- Der er grinegaranti. Og hvis folk ikke har moret sig, så får de pengene tilbage, siger Max Hansen.

Revyen har premiere den 23. juli og spiller indtil 21. august.