Holdet bag Revyperler 2021 er nu samlet: - Det bliver toppen af poppen

Dette års revy bliver et flashback af gamle numre gennem tiden. På scenen i Rødvig vil blandt andre Lone Hertz stå.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Om 11 dage kan holdet bag Revyperler 2021 invitere revy-hungrende gæster inden for til dette års revy i Rødvig.

Mandag blev holdet samlet første gang for at begynde prøverne.

Instruktøren bag revyen er Max Hansen, der tidligere har optrådt i revyperler otte gange. I 2014 debuterede han som kunstnerisk leder og instruktør - og han har store forhåbninger til dette års revy.

quote Jeg synes jo, det er en rigtig, rigtig god idé at gøre det. For det første ligger der så meget materiale, som mange yngre generationer slet ikke kender

Lone Hertz, skuespiller

Formålet er nemlig at genopleve nogle af de største øjeblikke fra revyens historie.

- Det bliver simpelthen toppen af poppen inden for revy gennem tiderne, siger Max Hansen.

- Det ældste nummer er fra 1930’erne. Der har vi så kun ét med, der er så gammelt.

Endnu engang er det Max Hansen, der er manden bag revyen. I år er revyen inspirerede af tidligere numre - det ældste tilbage fra 1930'erne.
Endnu engang er det Max Hansen, der er manden bag revyen. I år er revyen inspirerede af tidligere numre - det ældste tilbage fra 1930'erne. Foto: Jesper Truelsen - TV2 ØST

Comeback til revy-dronning

Flere store personligheder har stået på scenen, siden Revyperler for første gang blev opført på Restaurant Harmonien. Det gælder blandt andre Grethe Sønck og Dario Campeotto.

I år er endnu et prominent navn på plakaten. Skuespiller Lone Hertz, der blandt andet har spillet med i Frøken Nitouche, spillet sammen med Dirch Passer og vundet tre Bodil-priser, indtager nemlig scenen den 25. juni.

Og den rutinerede skuespiller, der efterhånden har rundet de 82 år, er særligt glad for, at årets revy bliver et tilbageblik fra tidligere revyer.

- Jeg synes jo, det er en rigtig, rigtig god idé at gøre. For det første ligger der så meget materiale, som mange yngre generationer slet ikke kender, lyder det fra Lone Hertz.

- Så tager man de kvalitetsting frem og tænker, hvad siger det os i dag? Hvordan kan man bruge det? Så prøver man at give dem en ny form, fordi teater forandrer sig jo. Kunst gror og vokser alt efter tidsudviklingen også.

Også Charlotte Amalie Kehlet, Emil Hartmann og Mathias Grove er en del af dette års Revyperler.  

Video: Sidste år var Revyperler den eneste sommerrevy i hele landet på grund af corona.